3D-Album Home 3D-Album Home
Forums for 3D-Album community
 
 FAQFAQ    SearchSearch    What's NewWhat's New    AnnouncementAnnouncement   RegisterRegister 
 ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

ad2mpegin.dll could not be located

 
Post new topic   Reply to topic    3D-Album Forum Index -> Improvement and Error Messages
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mufasaxx
Captain
Captain


Joined: 31 Dec 1969
Posts: 79

Product: 3D-Album PicturePro Plantinum

PostPosted: Fri Mar 10, 2006 10:29 am    Post subject: ad2mpegin.dll could not be located Reply with quote

When I choose a style to preview I receive an error msg.

"ad2mpegin.dll could not be located. Reinstalling the program may fix the error."

After reinstalling the program I still receive the error msg.

I have a Dell XPS400, WindowsXP W/SP2, 2.80 ghz 1gb ram, ATI 256mb video card. Any help would be appreciated
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Smith
Lieutenant General
Lieutenant General


Joined: 29 Jan 2003
Posts: 1582
Location: Portland, Oregon
Product: 3D-Album Commercial Suite

PostPosted: Fri Mar 10, 2006 11:36 am    Post subject: Reply with quote

check out http://www.adobe.com/support/techdocs/319912.html which addresses this issue.
_________________
Bill

HOW TO: www.northwestpages.com/3dalbum_tutorial/
YouTube: www.youtube.com/user/northwestpages
Facebook: www.facebook.com/NWpages
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mufasaxx
Captain
Captain


Joined: 31 Dec 1969
Posts: 79

Product: 3D-Album PicturePro Plantinum

PostPosted: Fri Mar 10, 2006 2:17 pm    Post subject: Reply with quote

Bill smith:

Thank you so very much for your quick and helpful response. The link you provided was right on the money. I usually do most of my video editing on a Mac, but I decided to play around with 3D album and Adobe Premiere elements. So I purchased a new Dell to handle the task.

For what it's worth I copied the 2 files to the system32, ehome, and program folder.
I don't know if just copying the 2 files to the system32 folder would've been sufficient but everything appears to be working fine.

I'll post back if I have additional info that may help someone in the future.

Oh yeah, I'm running 3D album Platinum Pro 3.27 but in the profile it keeps reverting to 3.10 when I start to type (haven't figured that out yet)

Thanks again for saving me additional stress in setting up my new sysytem.
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Smith
Lieutenant General
Lieutenant General


Joined: 29 Jan 2003
Posts: 1582
Location: Portland, Oregon
Product: 3D-Album Commercial Suite

PostPosted: Fri Mar 10, 2006 5:23 pm    Post subject: Reply with quote

3.1 is fine for the profile, even though you're running 3.27. The profile doesn't get updated everytime a new release is downloaded.
_________________
Bill

HOW TO: www.northwestpages.com/3dalbum_tutorial/
YouTube: www.youtube.com/user/northwestpages
Facebook: www.facebook.com/NWpages
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    3D-Album Forum Index -> Improvement and Error Messages All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group